За поръчки по телефон0886 664 825от 09.00 до 18.00 часа

Доставка

 

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА:

 

Срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни за територията на Република България ./ bg-look.com си запазва правото да удължи срока за доставка при възникнали извънредни форсмажорни обстоятелства. Всеки един клиент ще бъде уведомен персонално ако има такова забавяне/. Срокът за доставка на продуктовата гама бижута Куюмджиев е от 7 до 9 дни.

 

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА:

 

Доставката на артикули от Разделите "Дамски дрехи", "Мъжки дрехи", "Детски дрехи" е БЕЗПЛАТНА!

 

Доставката на артикули от Раздел "Обувки", "Бижута", "Аксесоари, "Ел уреди", "Подаръци", "Клинове" и "Чорапогащи за макси дами", "Часовници"е фиксирана на 2.99 лв. , независимо от поръчаното количество. 

 

Доставката на артикули от раздел “Сервизи за хранене“ е 8,99лв. 

 

 

При покупка на продукти на стойност над 150лв от разделите с платена доставка, те ще Ви бъдат доставени с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! С изключение на артикулите от раздел “Сервизи за хранене“.

 

Ако закупите продукт от раздел с платена доставка и от раздел с безплатна доставка, ние ще Ви ги доставим с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! С изключение на артикулите от раздел “Сервизи за хранене“.

 

За улеснение за Вас, клиенти, в страницата на всеки артикул е обозначено, за кои продукти доставката е безплатна и за кои не.

 

НАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ДОСТАВЯ СВОИТЕ ПРОДУКТИ ДО ВАС С КУРИРЕСКА ФИРМА "СПИДИ".

 

Опцията "Преглед преди заплащане" не се предлага от нашия онлайн магазин. Нашият магазин функционира като търговски обект от 2007 г. и предлага нови стоки на български производители и вносители. Всеки клиент има право в рамките на 14 дни след получаване на пратката си, да реши дали да задържи продукта/ите или да ги върне. Извършваме подмени или възстановяване на сума според желанието на клиента.

 

ВАЖНО !! УСЛУГАТА "ФИКСИРАН ЧАС ЗА ДОСТАВКА" СЕ ЗАПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНО 2.40 ЛВ. /според тарифата на куриерската фирма/.

 

 

Поръчки, направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, направени Събота и Неделя, се обработват в Понеделник 

 

Приятно пазаруване!